Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z dżemem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 300 g
mleko 150 ml
dżem 150 g
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z dżemem

Mleko zagotować , wystudzić. Twaróg rozetrzeć z dżemem na gładką masę. Przyprawić solą ( można również dać troszkę cukru).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 26.05.2011 08:58
dobre:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak