Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos klasztorny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos majonezowy 1 szklanka
porzeczki czerwone 120g
sól
pieprz
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos klasztorny

Porzeczki po opłukaniu przecieramy przez sito. Następnie łączymy z winem, majonezem i kawiorem. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem do smaku i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 16.07.2011 15:42
fajny, jeszcze takiego nie jadłam
iwona332 07.03.2011 00:04
super
Małgorzata113 01.03.2011 09:09
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak