Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby marynowane-zalewa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet 10 %
woda
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby marynowane-zalewa

Grzyby oczyszczamy, gotujemy 10minut.Po ugotowanie odrazu odcedzamy i gorące wkładamy do słoików. Nakładamy 2/3 objętości słoika i zalewamy wrzącą zalewą następnie pasteryzujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 17.04.2013 09:21
też co roku marynuję grzybki :)
Katarzyna59 15.10.2012 20:48
super grzybki
gacopierz23 09.10.2012 18:03
dobre do wódeczki :)
Barbara/zuza22_85 12.07.2012 10:44
dobre
Magdalena1110 02.06.2012 09:07
moje ulubione grzybki
Margo1 10.05.2012 12:39
też robiłam
Ewelina38 24.04.2012 20:15
takie grzybeczki to specjalność mojego męża :)
Anna152 27.02.2012 07:04
dobra zalewa
Dorian 24.02.2012 18:43
pysznosci
joanna77 15.02.2012 10:39
super
Jodaj 16.01.2012 11:41
grzybki , a kto je nie lubi :P uwielbiam :)
aga130982 18.10.2011 13:32
mniam
Juleczka20 04.08.2011 09:10
lubię bardzo
dorotka0000025 09.07.2011 20:10
super
marzencia2007 26.05.2011 09:02
uwielbiam takie grzybki
anja3107 20.05.2011 11:27
fajny przepis
ewelina63 05.05.2011 14:19
super
adam1f 25.04.2011 00:20
pycha
marcella 15.04.2011 10:08
Uwielbiam marynowane grzybki;)
malaczarna23 01.03.2011 02:00
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak