Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny popcorn

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Ziarna popcornu 1 szt
przyprawy do smaku
oliwa 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny popcorn

Rozgrzewamy oliwę w naczyniu z przykrywką. Do rozgrzanej oliwy, wrzucamy przyprawy - według uznania. Chodzi przede wszystkim o chili, ostra papryka itp pikantne przyprawy. Ziarenka wrzucamy na rozgrzaną oliwę z przyprawami. Na zdjęciu jest popcorn w wersji na słodko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 30.10.2013 18:35
fajny pomysł
Ewelina38 04.01.2013 12:00
fajna propozycja, ostatnio jadłam z toffi ale niekoniecznie mi posmakował
kaja1991 12.11.2012 09:01
ciekawe;) nigdy o tym nie pomyślałam:)
Kuchareczka2 22.10.2012 18:50
pychaaaaaaaaa !
Ela15 10.10.2012 20:18
lubię
Katarzyna59 13.07.2012 22:15
super
SYLKA 12.06.2012 10:00
ciekawe jak smakuje?
olkaaa 26.05.2012 16:26
lubię taki
barbara11561 16.05.2012 11:33
świetny,dawno nie robiłam
[email protected] 06.04.2012 01:03
przepyszny
Krystyna32 23.01.2012 10:01
pycha
gacopierz23 24.12.2011 09:40
fajna wersja popcornu
sunnymood 23.11.2011 11:17
ciekawy:)
calliope 05.11.2011 16:09
super pomysł :)
aleksa123 21.10.2011 11:36
fajne
ElizaT 30.09.2011 09:05
pomysłowo
Mariola17 04.08.2011 10:28
dobre to
caroline1983 22.05.2011 17:19
Ciekawe. Zawsze dodawałam tylko sól. Na słodko wogóle mi nie podchodzi, ale z dodatkiem przypraw może byc całkiem smaczne
daria899 08.04.2011 06:57
pycha
Teresa19 26.03.2011 07:46
Często robię popcorn, wypróbuję pikantny .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak