Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy hamburger z mortadeli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela pare plasterków
bułki parę
rzodkiewka
cebula
keczup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy hamburger z mortadeli

Najpierw smażymy mortadelę i kładziemy ją na bułce , cebule , ogórka, i rzodkiewkę kroimy w plasterki i kładziemy na ciepłej mortadeli . Całość polewamy keczupem i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 08.05.2012 19:12
fajna buła
babcia
babcia 08.05.2012 19:12
fajna buła
bercik1 13.02.2012 00:45
Pyszności.
smakoszek 06.07.2011 09:07
lubię ,ale z ciepłą bułeczką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak