Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

migdały w soli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 20 dkg
sól 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: migdały w soli

Migdały sparzyć wrzątkiem i obrać ze skóry.Sól wsypujemy na patelnię i mieszamy z migdałami,wstawiamy do nagrzanego piekarnika i lekko zrumieniamy,następnie czekamy aż ostygną,podajemy jako dodatek do napojów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 25.08.2011 09:10
super
Krystyna32 16.04.2011 08:01
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak