pasta z zielonych pomidorów

pasta z zielonych pomidorów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • zielone pomidory

    3 szt.
  • cebula

    2 szt
  • seler

    1/2 szt.
  • pietruszka

    1 szt.
  • olej

    3 łyżki
  • musztarda

    1/2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Wszystkie Warzywa umyć, oczyścić, zmielić w maszynce lub bardzo drobno posiekać. Rozgrzać 3 łyżki oleju, dodać wszystkie mielone warzywa, dusic od czasu do czasu podlać wodą. Gdy pasta będzie miękka, przyprawić musztardą, sola i pieprzem. Gdy jest taka potrzeba odparować. Doskonała do chleba.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bejciu24

28.02.2011 20:50
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat