Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 500 g
cebula 5 szt
jabłka 3 szt
olej 3 łyżki
masło
pietruszka zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z patelni

Cebulę pokroić w talarki, jabłka pokroić w ćwiartki usunąć gniazda nasienne.Kiełbasę pokroić na kawałki, olej rozgrzać na patelni obsmażyć kiełbasę, zdjąć a na patelni roztopić masło włożyć cebulę jabłka zrumienić.Dołożyć kiełbasę smażyć jeszcze chwilę, przed podaniem posypać posiekaną pietruszką. Podawać z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 27.01.2013 22:05
Bardzo lubię
agnieszka214 22.04.2012 06:31
fajen połączenie
Iwona51
Iwona51 31.10.2011 10:51
pycha
Motorek 25.09.2011 19:16
smaczna
Wafelek2601 18.08.2011 15:36
lubię taką kiełbasę z cebulką
Monika193
Monika193 26.06.2011 11:30
bardzo pyszna
Seba 20.05.2011 10:41
uwielbiam taką kiełbaskę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak