Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gęsie wątróbki z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg.
tymianek
sól
pieprz
olej do smażenia
boczek wędzony 20 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: gęsie wątróbki z boczkiem

wątróbkę opłukać,przekroić na pół,oprószyć przyprawami.każdą zwinąć w plaster boczku i spiąć wykałaczką.smażyć na rumiano.najlepiej smakuje z czerwonym winem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 28.07.2011 22:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak