Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 kg
pieczarki marynowane 1 sloik
kukurydza 1 puszka
majonez 1/2 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
Przyprawa curry orientalna Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z pieczarkami

Kapustę poszatkować, pieczarki pokroić w kostkę, kukurydzę odcedzić z zalewy. Wszystkie składniki włożyć do miski, posypać przyprawą curry, wymieszać. Następnie połączyć z majonezem. Przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 15.09.2013 11:00
zapowiada się smacznie
Katarzyna59 19.06.2013 07:43
bardzo smaczna
Motorek 01.01.2012 20:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak