Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze słoiczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 1 kg
kapusta biała 2 kg
pietruszka 70 g
buraczki 160 g
por 70 g
seler 70 g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze słoiczka

Kapustę szatkujemy. Por kroimy w krążki. Pozostałe warzywa trzemy na tarce o dużych oczkach. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy solą. Misę z warzywami przykrywamy i odstawiamy na 24 h. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danuta8 28.02.2011 09:23
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak