Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brzoskwiniowa tarta

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
galaretka brzoskwiniowa 1 szt
brzoskwinie w puszce 50 gram
budyń malinowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowa tarta

Potrzebny będzie biszkopt gotowy. Ciasto przyrządzać w tortownicy. Brzoskwinie odsączamy od soku na durszlaku lub sitku, potem kroimy w kostkę, budyń ugotować, schłodzony wylać na biszkopt, następnie rozpuścić galaretkę, lekko zastygającą wylać na ciasto i wtedy wkładać w ciasto kawałki owoców. Wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 21.05.2012 07:32
mniam
Justyna Jussstiii 18.09.2011 09:05
super
marcia71 11.06.2011 12:27
fajne ale wole na ostro
pigila
pigila 17.04.2011 16:29
super ,oooooooo
pigila
pigila 17.04.2011 16:29
super
jasiek 04.04.2011 11:05
lubię słodkie tarty
jasiek 04.04.2011 11:04
lubię słodkie tarty
wolochski 20.01.2011 21:17
super
Dorota76 24.10.2010 23:10
świetna tarta Pycha
Kate131 03.06.2010 11:47
uwielbiam tarty!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak