Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej i fety

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
ogórek 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 opakowanie
woda 3 łyżki
ser feta 1 sztuka
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej i fety

kapuste kroimy, ogórki obieramy i kroimy w plasterki. pomidora i fetę pokroić w kostkę. sos wymieszać z wodą i oliwą. całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 16.12.2013 17:43
fajna, trochę w stylu sałatki greckiej
Krystyna32 25.03.2013 16:31
super surówka
IKrakowianka 28.12.2012 20:12
super połączenie
IZABELA29 02.12.2012 10:12
same witaminki
ben-ka 01.12.2012 22:39
pekinki z fetą nie robiłam i to mój błąd:)
Joanna60 20.08.2011 10:45
bardzo fajny przepis
Motorek 18.07.2011 23:31
smaczna
pacpaw 14.07.2011 20:04
fajowa
Seba 03.07.2011 20:42
pycha
ela16 27.05.2011 11:08
pycha
misia53 19.05.2011 09:57
suróweczka samo zdrowie..
gacopierz23 09.04.2011 23:28
lubię surówki
jeta72 28.03.2011 22:37
fajna!!!
Grazyna0211 14.03.2011 13:21
świetny pomysł z tą fetą
agata1722
agata1722 07.03.2011 15:24
wyśmienite
Monika193
Monika193 06.03.2011 09:41
smaczna
m1monika 03.03.2011 16:32
ja też lubię takie suróweczki :-)
teresa18 27.02.2011 21:21
lubię takie suróweczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak