Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera tarogowego i makreli w oleju

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
pieprz do smaku
makrela 1 w oleju
twaróg 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera tarogowego i makreli w oleju

Makrelę lub inne ryby w oleju włożyć do miski, rozgnieść widelcem razem z olejem. Ser zemleć w maszynce, dodać do rybek, zmiksować. przyprawić do smaku solą i pieprzem.Gdy za gęste dodać odrobinę śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 26.11.2013 10:58
pyszna pasta
IlonaAlbertos 19.02.2013 17:41
Takiej pasty nie robiłam jeszcze.
Seba 01.12.2012 10:09
smaczna
Iwusia 21.05.2012 22:01
bardzo fajna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak