Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek topiony 100 g
czosnek 2 ząbki
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-czosnkowa

Czosnek obrać, przecisnąć. Dodać majonez i śmietanę. Serek rozgnieść widelcem, połączyć z resztą składników. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SylwiaMagdaSabin 23.07.2012 16:03
warto wypróbowac
SylwiaMagdaSabin 23.07.2012 16:03
warto wypróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak