Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 kg
pieczarki marynowane 1 szkl
kukurydza 1 szkl
cebula dymka ze szczypiorkiem 3 szt
majonez 1/2 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z pieczarkami

Kapustę pekińską poszatkować. Pieczarki pokroić w kostkę, cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać osączoną z zalewy kukurydzę, majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 03.02.2014 17:11
Prosto, smacznie.
Seba 13.11.2012 09:42
pycha
pipi765 01.02.2012 19:53
jedna z moich ulubionych
przejs 27.09.2011 15:15
proste, ale brzmi sympatycznie :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak