Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica na baleronie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

baleron
pomidor
jajko 2-3
natka pietruszki
masło
cebula pół

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica na baleronie

Na maśle podsmażyć pokrojony w kosteczkę baleron razem z cebulą (tak by się lekko zeszkliła). Wlać rozmącone jajka. Po chwili gdy lekko się zetną, dodać kawałki pomidora. Oprószyć natką i doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 17.07.2011 00:23
i estragon....
polly66 27.02.2011 09:57
pod koniec posypać odrobiną startego,żółtego sera (zapomniałam:P)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak