Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą ze śledzi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 1 łyżeczka
pieprz do smaku
ryba 1 konserwa (w oleju)
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą ze śledzi

Jajka przekroić wzdłuż na połowy, wyjąć żółtka. Do miski włożyć śledzie wraz olejem, dodać utarte na tarce żółtka, musztardę i dokładnie rozetrzeć. Przyprawić do smaku pieprzem. Pastę napełniać białka. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 14.02.2014 20:16
jajka na pewno smaczne ale talerz też mi się bardzo podoba
Kas2 18.09.2012 21:36
ale ładnie podane
AgaS10 13.02.2012 06:32
lubię śledzie,lubię jajka...czyli coś dla mnie:)
BernadettaP 11.02.2012 09:51
Rewelacyjnie się prezentują :)
Wacław 02.10.2011 10:20
pyszne,pieknie podane !
Monika193
Monika193 02.05.2011 22:37
takie jajka na pewno są pyszne!
Nina7 27.02.2011 08:34
Piękna prezencja... A przepis godny wypróbowania:)
Henryka2 26.02.2011 23:18
Pewnie pyszne, ale i pięknie podane!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak