Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka w majeranku i musztardzie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś kurczaka
musztarda
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka w majeranku i musztardzie

Smarujemy pierś musztardą, następnie obsypujemy majerankiem. Odstawiamy do lodówki na 3 godziny. Potem smażymy. Ja smażę na specjalnej patelni bez dodatku tłuszczu. SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 23.05.2011 13:59
pycha;]
Sylwiagr 15.05.2011 23:00
idealne na diete
teresa18 19.03.2011 21:30
pyszniutkie
owca441 08.03.2011 19:30
ciekawe połaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak