Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z bułki paryskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
ketchup pikantny 5 łyżek
bułka paryska 1 szt
mleko 3/4 szkl
szynka 100 g
ser żółty 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z bułki paryskiej

bułkę pokroić na kromki,namoczyć w mleku.majonez wymieszać z ketchupem.szynkę pokroić w paseczki,ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.kromki bułek posmarować sosem majonezowym,posypac serem i szynką.wstawić do piekarnika 200stopni.piec 10 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 27.02.2011 11:42
super
agnieszka214 27.02.2011 05:43
smaczne
ada12302 26.02.2011 21:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak