Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasoli i pieczonego mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka biała 25 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
ogórki konserwowe 2 szt
papryka 1 szt
mięso pieczone 25 dag
majonez 1/2 szkl
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasoli i pieczonego mięsa

Fasolkę namoczyć poprzedniego dnia, następnie, osolić, ugotować, odcedzić i ostudzić. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Ogórki, pieczone mięso i paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, połączyć z majonezem wymieszanym z musztardą. Przyprawić do smaku. podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 23.10.2012 22:23
Musi być pyszna.
smakoszek 04.03.2012 15:44
pyszna
Motorek 09.02.2012 00:11
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak