Składniki:
fasolka biała | 25 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
ogórki konserwowe | 2 szt |
papryka | 1 szt |
mięso pieczone | 25 dag |
majonez | 1/2 szkl |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasolka biała | 25 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
ogórki konserwowe | 2 szt |
papryka | 1 szt |
mięso pieczone | 25 dag |
majonez | 1/2 szkl |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: