Marynata do baraniny

Marynata do baraniny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryna

    1 sztuka
  • piwo

    1/2 szklanki
  • cebula

    2 sztuki
  • ziele angielskie

    10 ziaren
  • pieprz

    10 ziaren
  • liść laurowy

    3 listki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wycisnąć sok z cytryny do garnka. Dodać wody piwa, przypraw, cebuli. Zagotować. Marynować mięso przez 3-5 dni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

wojr63

29.04.2012 23:12
trzeba będzie spróbować

gosia47-47

21.04.2011 21:35
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat