Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białka z jajek 3 szt.
cukier
zmielona pinioli 65 g
cukier waniliowy 1/2 paczka
masło

Przepis i sposób przygotowania na: bezy

Białko ubić dodając najpierw cukier, a potem nasiona pinni i cukier waniliowy. Łuzeczką formować małe porcje i kłaść na wysmarowaną tłuszczę blache. Piec w temp. 175 stopni przez 15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 24.02.2012 19:10
fajny prosty deser
Emilia22 26.02.2011 14:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak