Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z parówkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory krojone z puszki 1 puszka
parówki 4 szt
cebula 3 szt
papryka czerwona 1 szt
ser starty 1 łyżka
olej 5 łyżek
sól
pieprz
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z parówkami

Parówki i cebulę pokroić i usmażyć na oleju, do rondla włożyć pokrojone pomidor wraz z zalewą, fasolę przecedzić parówki i cebulę, dusić razem, resztę cebuli i paprykę pokroić i udusić na oleju, wlać trochę sosu pomidorowego i zmiksować, sos przelać do garnka z parówkami i ponownie dusić, doprawić solą i pieprzem posypać żółtym tartym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 19.01.2013 22:58
Super
Dorota59 06.10.2012 18:12
mniam
Monika193
Monika193 19.10.2011 14:24
również ciekawi mnie jak smakuje
Wafelek2601 19.10.2011 09:15
ciekawe danie
Seba 07.10.2011 09:46
super
Motorek 11.06.2011 22:29
smaczna
Krystyna32 16.05.2011 08:32
pycha
bami 26.02.2011 13:59
To danie może być naprawdę smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak