Przepis i sposób przygotowania na: Serduszkowy ognisty indyk Eli
Sos z mięsa można zagęścić odrobiną maki wymieszanej z wodą i podać z ryżem ugotowanym na sypko.
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
ananas z puszki | 5 plastrów |
mandarynki | 4 sztuki |
sałata zielona | 4 liście |
listki natki pietruszki | |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/4 łyżeczki |
indyk | 4 sznycel |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: