Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczana sałątka z kiszoną kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki 30 dkg
cebula 1 sztuka
posiekany szczypiorek 3 łyżki
olej 3 łyżki
sok z cytryny
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
kapusta kiszona 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczana sałątka z kiszoną kapustą

Buraki ugotować, zetrzeć na grubych oczkach. Dodać drobno pokrojoną kapustę, szczypiorek i posiekaną cebulę. Wymieszać z olejem, doprawić sokiem z cytryny, cukrem, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 19.01.2012 09:23
fajna muszę zrobić
Iwona51
Iwona51 07.03.2011 10:08
super sałateczka
Iwona51
Iwona51 07.03.2011 10:08
super sałateczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak