Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki podsmażane z cebulką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2
cebula biała 1
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki podsmażane z cebulką

Cebulę białą poszatkuj. Olej rozgrzej na patelni. Parówki pokrój na ćwiartki. Najpierw zeszklij samą cebulę, potem dodaj parówki. Całość smaż około 10 minut. Podawaj ze świeżym pieczywem i keczupem.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 21.10.2012 16:10
smaczne
andrzej10 19.10.2012 08:05
dobre
agata1722
agata1722 28.03.2012 22:34
proste a dobre
novita23 18.04.2011 10:23
pyszne
jolita 06.04.2011 08:01
mniam mniam
Babciagramolka 25.02.2011 17:08
Proste a cieszy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak