Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 0,5 kg
pieczarki 300 gram
cebula biała 1
olej do smażenia 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z pieczarkami

Wątróbkę pokrój na małe kawałki i smaż na rozgrzanym oleju. W osobnym naczyniu podsmaż posiekaną drobno cebulę z obranymi i pokrojonymi pieczarkami. Cebulę i pieczarki dodaj do wątróbki i duś około 20 minut. Posól i popierz do smaku. Podawaj z ogórkiem kiszonym.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak