Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus z czarnych porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czarna porzeczka 1 i 1/2 szklanki
serek homogenizowany 30 dag
cukier puder 1 łyżka
miód 1 łyżka
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mus z czarnych porzeczek

Żelatynę rozpuścić w szklance przegotowanej wody. 2/3 porcji porzeczek zmiksować z miodem i cukrem pudrem. pomieszać z serkiem i żelatyną. Włożyć do pucharków i lekko schłodzić. Udekorować odłożonymi porzeczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak