Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pyba po meksykansku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 1 kilo
cebula biała 2 sztuki
papryka czerwona 2 sztuki
ananas w puszce 1 puszka
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
sól
papryka mielona
ketchup pikantny 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: pyba po meksykansku

Rybe smazymy.osobno smazymy cebule pokrojona w paski,dodajemy pokrojone w kostke papryki.Smazymy az warzywa beda miekkie.Dodajemy ananasy pokrojone w kostke i syrop z asanasa i chwile dusimy.Dodajemy koncentrat i ketchup,doprawiamy.wkladamy rybe i mieszamy.Pycha

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 13.04.2011 00:32
dobre
Magdalena1110 25.02.2011 14:03
lubie rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak