Sposób przygotowania
Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy pozostałe zioła i przyprawy.
Wszystko razem mieszamy i zalewamy olejem lub oliwą, do uzyskania gęstej masy. Schab wkładamy do rękawa do pieczenia. Masą smarujemy schab w rękawie, zawiazujemy i odkładamy do lodówki na noc.
Piekarnik rozgrzewamy do 180st. wkładamy rekaw do piekarnika (na brytfance) pieczemy ok 60min. Pare razy rekaw ze schabem odwracamy zeby sie równo upiekł i soki przemieszczały. Wyjmujemy i kroimy pachnace mięso na plastry.
Wszystko razem mieszamy i zalewamy olejem lub oliwą, do uzyskania gęstej masy. Schab wkładamy do rękawa do pieczenia. Masą smarujemy schab w rękawie, zawiazujemy i odkładamy do lodówki na noc.
Piekarnik rozgrzewamy do 180st. wkładamy rekaw do piekarnika (na brytfance) pieczemy ok 60min. Pare razy rekaw ze schabem odwracamy zeby sie równo upiekł i soki przemieszczały. Wyjmujemy i kroimy pachnace mięso na plastry.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Allice
Agnieszka_B
Ewa104
SmacznaPyza
Emilia22
PaniMISIOWA
wedith1
agnieszka214
Beata61
Karolcia12