Składniki:
buraków | 1 kg |
marchwi | 1 kg |
cebuli | 1 kg |
białej kapusty | 1 kg |
Zalewa: | |
wody | 1,5 litra |
octu | 1 szkl. |
soli | 2 łyżki płaskie |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
ziela angielskiego | 10 ziaren |
buraków | 1 kg |
marchwi | 1 kg |
cebuli | 1 kg |
białej kapusty | 1 kg |
Zalewa: | |
wody | 1,5 litra |
octu | 1 szkl. |
soli | 2 łyżki płaskie |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
ziela angielskiego | 10 ziaren |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: