Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ekspresowa fasolka po bretońsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 2 sztuki
cebula 3 sztuki
kiełbasa chuda 200 gram
koncentrat pomidorowy 100 gram
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1 do smaku
olej 10 ml

Przepis i sposób przygotowania na: ekspresowa fasolka po bretońsku

Kiełbasę przekroić wzdłuż a następnie pokroić w połowki.Na oleju zeszklić drobno pokrojoną cebulkę,dodać kiełbasę,podsmażyć.Dodać koncentratu pomidorowy,fasolę wraz z alewą.Doprawić do smaku.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 11.03.2012 20:11
oo super
Kopiko1983 06.11.2011 17:47
Pyszna i smaczna!
gusia1000 30.10.2011 00:23
bardzo lubię.
ilka_86 22.07.2011 08:43
mniam
Justyna Jussstiii 22.05.2011 10:33
wow wspaniale wygląda
daria899 13.04.2011 13:03
pyszna
Wafelek2601 05.04.2011 20:50
fajny pomysł
Kucharz_Tomek 11.03.2011 18:15
smakowite
kochanyptysiu 07.03.2011 16:00
zapomniałam o majeranku:)
AgaS10 27.02.2011 10:40
faktycznie ekspresowa:)
Małgorzata113 25.02.2011 07:56
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak