Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewek i kiełków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew 2 pęczi
kiełki sojowe 20 dag
cebula 1 sztuka
sok z cytryny 1 sztuka
jabłko 1 czerwone

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewek i kiełków

Rzodkiew czyścimy , myjemy i kroimy.
Kiełki sojowe płuczemy i dodajemy do rzodkiewki.
Jabłko myjemy i kroimy w kostkę.
Cebul,e obieramy i kroimy w pól talarki.
Zalewamy to sokiem z cytryny.
Dobrze mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak