Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z mięsa i pieczarek do kruchych pasztecików

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso gotowane 25 dag
pieczarki 25 dag
cebula 1 szt.
sól, pieprz, papryka do smaku
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z mięsa i pieczarek do kruchych pasztecików

Oczyszczone pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć i udusić na 1 łyżce oleju. Ugotowane mięso zmielić, dodać duszone pieczarki i cebulę, wymieszać, doprawić solą, pieprzem i papryką. Używać jako nadzienie do kruchych pasztecików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak