Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe na grzanki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostka masła 1
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
przyprawa kucharek 1 łyżka
suszone pomidory 1 łyżka
bazylia pół łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 3 i pół łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe na grzanki

Masełko roztopić. Dodać wszystkie składniki i dokładnie wymieszać. Wlać do niewielkiego pojemniczka i zostawić do zastygnięcia.
Masełko idealnie nadaje się na kanapki,tosty czy grzanki.Szczerze polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 22.01.2013 10:42
fajne masełko
KasiaK90 18.09.2012 09:54
świetny pomysł
pierniczkowo 23.07.2012 09:13
świetne masełko:)
Jodaj 07.07.2012 08:03
extra :P
Grazyna0211 02.07.2012 13:17
coś dla mnie
teresa18 27.06.2012 16:01
super masełko
Magdalena1110 04.06.2012 18:46
musi być dobre
cooleczka 10.05.2012 21:58
pyszne
Ewelina38 23.04.2012 17:47
pycha, uwielbiam czosnkowe smaki
ankaryba 20.04.2012 18:58
smaczne :-)
Dorota59 31.03.2012 20:56
bardzo smaczne
olkaaa 23.03.2012 08:27
super
Tika4444 11.03.2012 17:23
super pomysł
Tika4444 11.03.2012 17:23
super pomysł
Kas2 07.03.2012 10:39
najlepsze na świecie :)
bgs1984 02.03.2012 12:42
pycha
Ela15 02.03.2012 09:19
mniam
Barbara/zuza22_85 01.03.2012 15:38
super
Norgiusz 21.12.2011 08:00
super
Norgiusz 21.12.2011 08:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak