Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z duszonego schabu i pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
cebula 2 szt.
masło roślinne 4 łyżki
sól, pieprz do smaku
natka pietruszki 1 łyżka
schab 15 (duszony)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z duszonego schabu i pieczarek

Oczyszczone pieczarki i cebule pokroić w kostkę, udusić na 2 łyżkach masła roślinnego. Mięso ze schabu, uduszoną cebulę i pieczarki zmielić, dodać resztę masła, wymieszać, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekaną pietruszkę i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak