Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos belwederski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos majonezowy 1 szklanka
śmietana 3 łyżki
papryka konserwowa kawałek
sardynki 1/2 puszki
szczypiorek
koperek
sól
pieprz
sok z cytryny
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Sos belwederski

Paprykę po pokrojeniu na kostkę, łączymy ze śmietaną, majonezem, rozdrobnionymi sardynkami i posiekaną zieleniną. doprawiamy do smaku. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak