buraczki po podlasku

buraczki po podlasku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraczki czerwone

    60 dag
  • ogórki

    1 sztuka
  • oliwa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

buraczki ugotować w mundurkach obrać i pokroić w kostkę skropić octem i oprószyć solą i pieprzem wymieszać z oliwą i zieleniną ogórki drobno posiekać i podsypać buraczki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

caralajna

11.02.2012 08:40
ogórki świeże czy kiszone? z resztą buraczki lubię w każdej postaci

Tomek13

10.01.2012 22:49
rewelacja

ajres

18.08.2011 22:17
super

Juleczka20

27.07.2011 19:47
super

malaczarna23

27.07.2011 19:19
świetne

tomek18

21.07.2011 12:54
super przepis

ALAGOR

19.07.2011 23:34
świetne - polecam!

Magda60

14.06.2011 21:45
polecam

RenataZ-et

30.03.2011 11:01
Super, podoba mi się to połączenie buraczków z ogórkami

Joanna108

07.03.2011 08:18
czegoś takiego nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat