Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz rybny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szprotki w pomidorach 2 opakowania
margaryna 0,5 opakowania
musztarda 1 opakowanie
czosnek 2-3 ząbki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sos chrzanowy 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz rybny

Szprotki w pomidorach wrzucamy do miseczki. Dodajemy margarynę pokrojoną w mniejsze kawałki i miksujemy. Dodajemy musztardę i sos chrzanowy i miksujemy dalej. Czosnek przepuszczamy przez praskę i dodajemy do farszu. Jajka drobno siekamy i wrzucamy do miseczki przyprawiamy do maku i mieszamy. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 14.01.2013 19:38
pomysłowy ten farsz
Betka 15.07.2012 00:19
super;)
IKrakowianka 22.02.2012 22:11
bardzo smaczny
Edyta31 18.08.2011 14:07
baaardzo ciekawy przepis :)
pioge7 25.03.2011 20:26
pyszny
IlonaAlbertos 04.07.2010 13:56
Bardzo fajny przepis na farsz. Na pewno z niego skorzystam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak