śląska piwoszka

śląska piwoszka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biały ser

    50 dag
  • kwaśna śmietana

    1 szklanka
  • piwo jasne

    1 litr
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

4 kromki chleba cienko skroić piwo zagotować z solą z cukrem i chlebem mieszać aż powstanie jednolita masa wymieszać ze śmietaną podgrzewać nie dopuszczać do wrzenia ser pokroić w kostkę i dodać do zupy można do niej podać pieczywo

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mic

13.09.2011 15:17
extra

KasiaK90

21.06.2011 09:55
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat