Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasikonik

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzonej ryby 20 dag
zielony groszek 1 puszka
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: pasikonik

mięso ryby oddzielić od skóry i ości rozdrobnić a następnie zmiksować pozostałe składniki dodając do tego 2 łyżki majonezu i zieleniny przed podaniem schłodzić

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapstrucha 20.09.2010 10:07
mniam
loren83
loren83 26.07.2010 14:47
Przepis ciekawy, ale przepisany z książki kucharskiej jota w jotę , zapomniałaś dodać wszystkie przyprawy w składnikach, ale o przepisaniu już nie zapomniałaś.
Patrycja40 17.07.2010 10:15
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak