pasikonik

pasikonik

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzonej ryby

    20 dag
  • zielony groszek

    1 puszka
  • cebula

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso ryby oddzielić od skóry i ości rozdrobnić a następnie zmiksować pozostałe składniki dodając do tego 2 łyżki majonezu i zieleniny przed podaniem schłodzić

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelinapstrucha

20.09.2010 10:07
mniam

loren83

26.07.2010 14:47
Przepis ciekawy, ale przepisany z książki kucharskiej jota w jotę , zapomniałaś dodać wszystkie przyprawy w składnikach, ale o przepisaniu już nie zapomniałaś.

Patrycja40

17.07.2010 10:15
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat