Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tuńczyk po sopocku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 puszka
śmietanki 3 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: tuńczyk po sopocku

czosnek drobno posiekać rybę tłuszcz i śmietankę zmiksować na jednolitą masę wymieszać z zieleniną i czosnkiem doprawić do smaku przed posiłkiem wstawić do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam12 19.11.2011 12:50
smaczne
Ania50 14.08.2011 09:41
szybkie i proste
jasiek 02.06.2011 12:48
i proste
jasiek 05.03.2011 21:33
fajne
pioge7 02.12.2010 12:57
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak