Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
masło o,5 kostki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę obrać z końcówek, umyć i ugotować do miękkości w osolonej wodzie, wyłożyć na sito. Ma rozgrzaną patelnię włożyć masło , do roztopionego wsypać 3 łyżki tartej bułki , smażyć do zarumienienia. Fasolkę wyłożyć na półmisek i polać masłem z bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kochanyptysiu 06.03.2011 18:05
klasycznie i pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak