Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj z cytrusach w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 700 g
mąka 120 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 120 g
jaja 4 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat do smaku
sok z limonki 100 (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj z cytrusach w panierce

Ryby przyprawić dodać sok z limonki i ananasa , panierować w mące jajku i bułce tartej, smażyć na oliwie z masłem na złoto z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 23.02.2011 19:43
fajny przepis
bami 23.02.2011 19:35
Ciekawy pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak