Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz ryżowy do naleśników

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 75 dag
masło 50 gram
jaja 3 sztuki
koper 1 do smaku
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz ryżowy do naleśników

Ryż gotujemy w 2 szklankach wody,solimy i dodajemy masło.Przestudzić i wymieszać z posiekanym koperkiem(garść),pokrojonymi drobno 2 jajkami ugotowanymi na twardo,oraz z jajkiem surowym.Wyrabiamy masę i faszerujemy naleśniki.Następnie należy je podsmażyć.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 03.11.2011 12:09
Też tak robię.
stokrotka 10.06.2011 17:43
fajne
annagebalska 27.05.2011 11:23
pycha
Agnieszka/picola 08.05.2011 17:56
ciekawe
anja3107 29.03.2011 10:24
ciekawe!!
AgaS10 27.02.2011 10:47
nie znałam:)
ewa78 24.02.2011 20:12
bardzo ciekawy!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak