Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chleb własnego wypieku

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tłuszcz do formy
nasiona sezamu
NASIONA SLONECZNIKA

Przepis i sposób przygotowania na: chleb własnego wypieku

mieszankę do wypieku chleba rozrobić w misce według przepisu podanego na opakowaniu dodać według swojego uznania nasiona słonecznika,dyni, sezamu i orzechy włoskie łuskane pozostawić do wyrośnięcia 2 krotnie wysmarować 2 blaszki według uznania do babki lub okrągła, włożyć do nagrzanego piekarnika w temperaturze 200*C piec 1godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 09.06.2011 20:09
Nie ma, jak domowy !
kochanyptysiu 03.06.2011 11:09
genialna sprawa,swiezy pachnacy,domowy chlebek wlasnej roboty!
Henryka2 23.02.2011 17:48
Nie ma nic lepszego od domowego chlebka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak