Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy w pieczarkach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 70 dag
pieczarki 40 dag
cebula 2 szt
musztarda
sól
pieprz
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy w pieczarkach

Cebule pokrój w piórka, pieczarki w plasterki. Filety pokrój w plastry, rozbij je, posól i popieprz, posmaruj musztardą. Ułóż porcje warzyw na mięsie. Zwiń, zepnij i zrumień na oleju. Przełóz do rondelka, wlej bulion, wsyp pozostałe pieczarki i duś do miękkości. Dodaj śmietanę i dopraw do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 14.11.2013 15:02
uwielbiam takie zrazy
Ela15 28.05.2013 07:46
fajne połączenie
jasiek 02.05.2012 10:04
ekstra mięsko
barbara11561 12.12.2011 10:10
świetne
Marzena34 01.09.2011 14:14
smaczne
iga2 08.08.2011 23:48
wygladają apetycznie
smakoszek 09.07.2011 01:07
bardzo apetyczne
Motorek 28.04.2011 09:33
smaczne
ada12302 26.02.2011 21:19
pyszności
Katarzyna/kate1980 24.02.2011 15:11
fajnie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak